Beste Koop TV

&

Best Getest TV

Beste QLED TV
Vergelijk en koop de beste QLED tv
Beste QLED TV
Beste OLED TV
Vergelijk en koop de beste OLED tv
Beste OLED TV
Beste LED TV
Vergelijk en koop de beste LED tv
Beste LED TV
Beste 4K TV
Vergelijk en koop de beste 4K tv
Beste 4K TV

Beste TV kopen?

DVDstream.nl is continue bezig met het onderzoeken en testen van alle televisies die beschikbaar zijn binnen de Nederlandse markt. Om tot de conclusie te komen wat de Beste TV en Beste Koop TV van het afgelopen jaar te komen gebruiken we naast ons eigen analyse ook de mening van consumenten binnen onze website. Naast onze eigen metingen kijken we ook naar het werk van andere organisaties, hierbij kan gedacht worden aan de “beste TV Consumentenbond” & “beste TV Tweakers”.

Alle tv reviews en hun score op onze website zijn getest op: Contrast, Local Dimming, Piekhelderheid, Reflectie en reactietijd. Wij zijn van mening dat deze aspecten een duidelijk en beeld scheppen van prestaties van een goede TV. Deze metingen zijn gebruikt om de uiteindelijke scores op te bouwen van iedere televisie, en om tot de conclusies te komen welke televisie de Beste TV van 2021 is of zijn.

Uit onze test komt altijd een Beste Koop TV, Beste uit de Test en de Meest verkochte TV. Maar waar staan precies deze termen voor en hoe is iedere TV uit getest om verkozen te worden? Dit wordt op basis van de volgende bepaald.

  • Beste koop TV: Ons eigen onderzoek en score + Uitslag van Consumentenbond indien aanwezig. Een TV met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Extra aandacht voor consumenten met een budget.
  • Best geteste TV: Ons eigen onderzoek en score + Uitslag van Consumentenbond indien aanwezig. Een TV die als beste uit de test kwam qua scores, weinig aandacht op budget.
  • Meest verkocht TV: Op basis van eigen data en analyse. Een TV die het meest verkocht is binnen zijn groep.

De beste LED tv’s

DE LED TV is de opvolger van de CCFL LCD televisie. Een LED-tv heeft ten opzichte van zijn voorganger een veel betere kijkhoek en contrast verhouding. Daarnaast hebben LED tv’s een veel betere impact op het milieu. Niet alleen zijn ze veel duurzamer qua energiegebruik ze gaan ook veel langer mee.

Benieuwd naar wat de beste LED tv’s zijn van dit moment?De beste OLED tv’s

OLED-televisies behoren momenteel tot een van de best presterende televisies die de markt je kan aan bieden. Een OLED-tv heeft geen backlight nodig en is hierdoor veel beter in staat contrast weer te geven, en zwart te laten zien. Daarnaast zijn ze ook hierdoor een stuk dunner dan andere televisies.
Een goede OLED-tv jammer genoeg wel duur, maar ze worden de afgelopen jaren steeds betaalbaarder voor de gemiddelde consument. Ben jij op zoek naar een top presterende OLED TV? Bekijk dan hier de beste OLED TV.De beste QLED tv’s

Met een QLED-televisie ben jij verzekerd van de beste kleurweergaven die een moderne televisie je aan te bieden heeft.

Door de extra filterlaag tussen de backlight en het scherm is een QLED in staat veel rijker kleuren te weergeven. Deze Quantum-dot filter bestaat uit kleine deeltjes die ieder een specifiek kleur weergeven afhankelijk van hun grootte. Daarnaast heeft een QLED nooit moeite met zichtbaar beeld tonen met veel externe lichtinval door zijn hoge piek helderheid.