Sony KD-55AG9

€1.799,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Sony KD-55AG9 - 4K OLED Smart TV - €1.799,00
Price history
×
Price history for Sony KD-55AG9 - 4K OLED Smart TV
Latest updates:
  • € 1.799,00 - 24 november 2020
  • € 2.099,00 - 17 november 2020
  • € 2.279,00 - 10 november 2020
  • € 1.784,49 - 3 november 2020
  • € 1.775,64 - 27 oktober 2020
Since: 27 oktober 2020
  • Highest Price: € 2.279,00 - 10 november 2020
  • Lowest Price: € 1.775,64 - 27 oktober 2020
Last Amazon price update was: 3 november 2020 21:26
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Sony KD- 55inch AG9 word vaak de beste in zijn klasse genoemd. Maar is deze, toch dure televisie, die titel waard? Lees hieronder onze tests om daar achter te komen.

Ons Sony KD- 55inch AG9 test rapport

Ons Sony KD- 55inch AG9 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de beeldkwaliteit en kleurprestatie van de televisie. Op basis hiervan heeft de televisie een score ontvangen voor verschillende vormen van gebruik namelijk: Films, TV-series, Sport, Gaming.

Beeldkwaliteit

Contrast 9.5/10

De Sony AG9 heeft als OLED-televisie de mogelijkheid om individuele pixels aan en uit te zetten, hierdoor ontstaat een zogenaamd ‘Infinity Contrast’. Zwarte kleuren worden ontzettend goed weergegeven. Daarbij heeft Sony een nieuwe functie toegevoegd met de Pixel Contrast Booster die het contrast nogmaals verbeterd.

Local Dimming 9.5/10

Er zit geen local dimming op de AG9, OLED-televisies hebben geen achtergrond verlichting. Hierdoor heb je ook het probleem van het lekken van licht niet.

Piekhelderheid 7.9/10

Hier laat Sony een steekje vallen, hoewel de piek helderheid zeker goed genoeg is in een normaal verlichte of donkere kamer, in een lichte kamer of dicht bij een raam zal de televisie zeker moeite hebben met het produceren van een redelijk beeld. Dit geld ook voor HDR content, waar in een lichte kamer het effect van HDR eigenlijk niet te zien is.

Reflectie 8.0/10

Omdat de televisie een glanzende afwerking heeft, is het scherm zeer effectief in het verminderen van de intensiteit van reflecties.

Response tijd 8.9/10

De response tijd is fantastisch. Met waardes van 1.9ms voor een 100% response zal je geen enkele motion blur zien die door de televisie is gecreëerd.

Input lag 7.0/10

De AG9 heeft een hele lage input lag in Game mode en Graphics mode van tussen de 18-27 ms.

Sony KD- 55inch AG9 Ervaring

De AG9 loopt op de Android TV OS en dat werkt redelijk goed. De meeste populaire apps zijn al geïnstalleerd en de rest is natuurlijk gewoon beschikbaar in de Google Play Store. Er zit wel reclame in de App Store die je eigenlijk niet kan uitzetten en dat is jammer.

Ontwerp

De Sony is een hele mooie televisie. Met dunne randen van 0.8cm en een minimalistische look. De standaard neemt ook weinig ruimte in, maar is niet verstelbaar.

Films 9.6/10

De Sony A9G is een uitzonderlijke TV voor het bekijken van films. Met de vele technologie aan boord kan deze TV perfecte zwarten produceren, wat geweldig is om naar te kijken in een donkere kamer.

TV-Series 8.0/10

Niet de beste keuze om in zeer lichte kamers te kijken, maar in een gemiddeld verlichte of donkere kamer presteert de AG9 opmerkelijk goed.

Sport 8.5/10

De response time is buitengewoon snel en snelle sporten worden zonder motion blur weergegeven. De tv heeft een brede kijkhoek, waardoor het een geweldige televisie is voor het kijken naar een wedstrijd met vrienden en familie.

Gaming 8.0/10

De AG9 is een fantastische televisie om games op te spelen door de buitengewoon lage response tijd en input lag.

Eindoordeel 8.5/10

Een goede televisie die wel wat teleurstelt in kamers met veel licht of als de televisie naast een raam staat. Heb je de televisie in een normaal verlichte of donkere kamer staan? Dan werkt het perfect en is het zeker een aanrader.

8.5 Total Score

Films
9.5
Tv-series
8.0
Sport
8.5
Gaming
8.0
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

negen + 7 =