Sony KD-77AG9

€4.299,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Sony KD-77AG9 - 4K OLED TV - €4.299,00
Last Amazon price update was: 6 november 2020 01:00
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Sony KD-77AG9 is vaak de beste in zijn categorie genoemd. Maar is deze duurdere televisie de titel waard? Lees onze tests om dat uit te vinden.

Ons Sony KD-77AG9 test rapport

Ons Sony KD-77AG9 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de beeldkwaliteit en kleurprestatie van de televisie. Op basis hiervan heeft de televisie een score ontvangen voor verschillende vormen van gebruik namelijk: Films,TV-series,Sport,Gaming .

Beeldkwaliteit

Contrast 9.5/10

Als OLED-televisie heeft de Sony AG9 de eigenschap om de individuele pixels aan en uit te zetten en te dimmen, waardoor een zogenaamd ‘Infinity Contrast’ ontstaat. Zwarte tinten worden bijzonder goed weergegeven. Sony heeft ook nieuwe functies toegevoegd met de Pixel Contrast Booster, waardoor het contrast nog verder wordt verhoogd.

Local Dimming 9.5/10

De AG9 heeft geen lokaal dimmen, omdat OLED-televisies geen achtergrondverlichting hebben.

Piekhelderheid 7.9/10

Hier mist Sony zijn doel, hoewel de piekhelderheid goed genoeg is in een normaal belichte of verduisterde kamer, in een lichte ruimte of dicht bij een raam, zal de televisie moeite hebben om een redelijk beeld af te leveren. Hetzelfde geld voor HDR-content, waarbij het effect van HDR niet, of slecht zichtbaar is in een lichte omgeving.

Reflectie 8.0/10

Omdat de televisie een glimmende finish heeft, is het scherm zeer doeltreffend in het reduceren van de reflecties.

Response tijd 9.0/10

De reactietijd is geweldig. Met waarden van 1,9 ms voor een 100% reactie zal je absoluut geen motion blur op de televisie zien.

Input lag 8.0/10

De AG9 heeft een zeer lage Input lag in de Game en Graphics mode van tussen de 18 en 27ms.

Sony KD- 77inch AG9 Ervaring

De AG9 draait op het Android TV OS en dat werkt goed. De meest populaire apps zijn al aanwezig en de rest is natuurlijk gewoon voorhanden in de Google Play Store. Sony heeft wel reclame in de App Store toegevoegd die je niet kunt uitzetten en dat is zonde.

Ontwerp

De Sony is een zeer strak ontworpen televisie. Met dunne randen van 0,8 cm en een mooi design feel. De standaard neemt ook weinig ruimte in beslag, maar is niet aanpasbaar.

Films 9.6/10

De Sony A9G is een buitengewoon goede TV voor het bekijken van films. Met de vele technische mogelijkheden aan boord kan deze TV perfecte zwarte tinten tonen, wat geweldig is om naar te kijken in een donkere kamer.

TV-Series 8.0/10

Hoewel de AG9 zeker goed werkt in een duistere of donkere kamer, zal je zien dat in heldere kamers de beeldkwaliteit snel achteruit gaat. De piek helderheid kan niet op boxen tegen te veel licht.

Sport 8.5/10

De reactietijd is snel en sport wordt zonder motion blur weergegeven. De TV heeft een grote beeldhoek, waardoor het een uitzonderlijk goede televisie is voor het kijken naar een wedstrijd met vrienden.

Gaming 8.5/10

De AG9 is een uitstekende televisie om games op te spelen vanwege de extreem lage reactietijd en de lage input lag.

Eindoordeel 8.7/10

Een goede televisie die wel een beetje tegenvalt in kamers met veel licht of wanneer je de televisie naast een raam hebt staan. Heeft u de televisie in een normaal verlichte of donkere kamer? Dan werkt hij perfect en is de AG9 zeker aan te bevelen.

8.5 Total Score

Films
9.5
Tv-series
8.0
Sport
8.5
Gaming
8.0
Voordelen
  • Werkt fantastisch in donkere kamers
  • De kijkhoek is heel goed,
Nadelen
  • Piek helderheid is niet goed genoeg in heldere omstandigheden
  • Reclames in de app store kunnen niet uitgezet worden
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

vijf × drie =