Philips 43PUS6704

€397,57

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips 43PUS6704/12 - 4K TV - €397,57
Last Amazon price update was: 27 February 2024 21:22
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Philips 43PUS6704 is met zijn 43 inch het kleinste 4K LED televisietoestel uit de Philips’ 6700 series en komt tegen een betaalbare prijs met ambilight inbegrepen.

Ons Philips 43PUS6704 test rapport

Onze Philips 43PUS6704 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de beeldkwaliteit en kleurprestatie van de televisie. Op basis hiervan heeft de televisie een score ontvangen voor verschillende vormen van gebruik namelijk: Films, TV-series, Sport en Gaming.

Beeldkwaliteit

Contrast 8.2/10

Met een contrastverhouding van 5500:1 heeft het 43PUS6704 toestel geen probleem om donkere en zwarte kleuren goed weer te geven, zelfs bij minder goed of slecht verlichte ruimtes.

Local Dimming 8.8/10

De goed presterende local dimming functie van dit toestel zorgt voor optimaal behoudt van detail bij het afspelen van donkere beelden. Ook zijn er amper verschillen in schermhelderheid waar te nemen.

Piekhelderheid 7.1/10

De matige prestatie van de piekhelderheid van het scherm valt gelukkig enkel waar te nemen in sterk verlichte ruimtes of in een omgeving waar er veel extern licht zijn weg naar het toestel vindt. De televisie slaagt er onvoldoende in om de helderheid dit type ruimtes te laten compenseren.

Reflectie 7.1/10

Net zoals bij de piekhelderheid presteert het 43PUS6704 toestel op vlak van reflectie of glans op het scherm minder goed wanneer deze in heldere of sterk verlichte ruimtes wordt gebruikt. Onder normale helderheid van een ruimte zorgt dit gelukkig niet voor problemen.

Response tijd 7.8/10

De response tijd van deze televisie is redelijk goed. Enkel bij objecten in beeld die heel snel bewegen kan er eventueel sprake zijn van pixels die iets trager reageren dan verwacht of enige vorm van motion blur.

Input lag 6.7/10

Een input lag van 40ms is zeker en vast niet slecht, maar er zijn heel wat toestellen op de markt die een nog lagere input lag hebben. Hierdoor kan er een minimale vertraging zitten op het afspelen van beelden.

Philips 43PUS6704 Ervaring

Philips heeft ook bij de 6700 series het zelf ontworpen Saphi besturingssysteem geïntegreerd.
Dit besturingssysteem staat gekend om zijn snelle en krachtige prestaties waardoor het heel handig tussen menu’s en apps zoals Netflix, Youtube, Videoland en NPO Start kan navigeren. Door de ingebouwde Dolby Vision en Dolby Atmos, samen met het ambilight, wordt er naar een ware bioscoopervaring toegewerkt.

Ontwerp

Het 43PUS6704 televisietoestel bevat de felbegeerde ambilight functie die de omgeving oplicht in functie van de beelden en of muziek die wordt afgespeeld op het scherm. De bijgeleverde standaard van het toestel dient nog afzonderlijk gemonteerd te worden.

Films 8.5/10

Een ware sterkte van deze televisie is ongetwijfeld het totaalplaatje wanneer er filmbeelden afgespeeld worden. Goede beeldkwaliteit wordt verzekerd door de hoge contrastverhouding en uitstekende local dimming functie. De bioscoopervaring wordt dan weer verwezenlijkt door de combinatie van Dolby Vision, Dolby Atmos, ambilight en de ondersteuning van HDR10+ beeldmateriaal waardoor een de film net echt lijkt!

TV-series 7.1/10

De 43PUS6704 presteert op vlak van TV-series iets minder sterk. Vooral wanneer er overdag series gekeken worden kunnen de reflectie of glans op het scherm, soms in combinatie met een verslechterde beeldkwaliteit wegens een zwakkere piekhelderheid, een impact hebben op de kijkervaring.

Sport 7.5/10

De gemiddelde responstijd zorgt bij het kijken van sportbeelden dat er bij heel snelbewegende objecten al eens motion blur kan optreden.

Gaming 7.3/10

De gemiddelde prestaties op zowel responstijd als input lag zorgen voor een gemiddelde gaming ervaring. Het toestel is niet ongeschikt om te gamen maar er zijn zeker en vast betere opties beschikbaar op de markt.

Eindoordeel 7.6/10

De Philips 6700 series lijkt zich vooral te hebben toegelegd op het verbeteren van de kijkervaring voor de filmfanaat en behaald gemiddelde scores op het gebruik voor andere doeleinden zoals gaming en het kijken van sportwedstrijden. De kijkervaring bij films probeert Philips door middel van Dolby Vision, Dolby Atmos, ambilight en HDR10+ ondersteuning naar een ware bioscoopervaring te tillen. Dit zorgt voor niet enkel een goede beeldkwaliteit, maar ook voor een aangenamere totaalervaring.

7.6 Total Score

Films
8.5
Tv-series
7.1
Sport
7.5
Gaming
7.3
PROS
  • Goede beeldkwaliteit bij films
  • Ambilight geeft meerwaarde
CONS
  • Slechte prestatie in heldere ruimte
  • Hoge input lag
Add your review  |  Read reviews and comments
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

nineteen − 6 =