Philips 55PUS7304

€649,00 €999,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips The One 55PUS7304/12 - 4K TV - €649,00
Price history
×
Price history for Philips The One 55PUS7304/12 - 4K TV
Latest updates:
  • € 649,00 - 4 december 2020
  • € 639,00 - 27 november 2020
  • € 619,00 - 20 november 2020
  • € 599,00 - 13 november 2020
  • € 595,00 - 6 november 2020
Since: 6 november 2020
  • Highest Price: € 649,00 - 4 december 2020
  • Lowest Price: € 595,00 - 6 november 2020
Last Amazon price update was: 29 november 2020 16:38
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

De Philips 55PUS7304 is een 4K LED TV uit de 7300-series van Philips met ambilight tegen een betaalbare prijs.

Ons Philips 55PUS7304 test rapport

Ons Philips 55PUS7304 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de beeldkwaliteit en kleurprestatie van de televisie. Op basis hiervan heeft de televisie een score ontvangen voor verschillende vormen van gebruik namelijk: Films,TV-series,Sport,Gaming .

Beeldkwaliteit

Contrast 9.3/10

‘The One’ zoals dit model van Philips heet, heeft een contrast zo helder dat u elk detail haast kunt voelen. Dit allemaal dankzij de P5 beeldprocessor ‘Perfect Picture Engine’.

Local Dimming 4.3/10

Het gebruikte edge-lit va-paneel zonder local dimming heeft een maximale gemeten helderheid van 330 cd/m², wat in deze prijsklasse normaal is. In plaats van local dimming gebruikt deze TV global dimming. De kijkhoeken zijn helaas niet om over naar huis te schrijven.

Piekhelderheid 8.6/10

Doordat de piek helderheid sterk is de kans dat het beeld lijdt onder het staan in een heldere locatie zeer klein. Vanwege zijn toch hoge piek helderheid meting kan deze televisie gemakkelijk compenseren voor een groot hoeveel externe licht, en kan je de televisie met gerust hart in een locatie plaatsen die verlicht is.

Reflectie 7.6/10

Voornamelijk in verlichte kamers is het scherm gevoelig voor reflecties, maar echt storend worden deze weerspiegelingen niet snel.

Response tijd 7/10

De reactietijd van de Philips 55PUS7304 is redelijk snel. Bij echte action-pact gaming valt de motion blur wel licht op, maar tijdens andere beelden is dat vrijwel niet op te merken.

Input lag 6.9/10

Qua input lag doet de televisie het in 1080p goed, met 21 ms vertraging, in 4K redelijk, met 38 ms aan input lag.

Philips 55PUS7304 Ervaring

Door het Android 9 smart platform biedt deze TV een overzichtelijk menu waarin alle instellingen, apps en games te vinden zijn. Dankzij de Google Assistant en Amazon Alexa ondersteuning bedien je niet alleen de TV, maar ook andere slimme apparaten in je huis via spraakopdrachten. Ook stream je met de Google Assistant video’s van je smartphone naar het scherm.

Ontwerp

De Philips 55PUS7304 is een 55 inch (127 cm) 4K UHD-LED televisie en heeft een mooi ingetogen design. Een mooie maat TV, voor een niet al te grote woonkamer. Het scherm heeft zilverkleurige dunne randen en ook de (draaibare) voet is zilverkleurig. Achter het scherm is driezijdige Philips Ambilight verlichting aangebracht die de kleur van het beeld op de muur achter het scherm projecteert. Een TV met veel mogelijkheden dus, en dankzij de ondersteuning van Dolby Vision en Dolby Atmos worden de beelden (in HDR) levensecht.

Films 6.5/10

Deze televisie gebruikt global dimming. Het gebruikte edge-lit va-paneel zonder local dimming heeft een maximale gemeten helderheid van 330 cd/m², wat in deze prijsklasse normaal is, maar niet erg hoog. Toch krijg je wel een goede kwaliteit doordat deze TV 4K, Dolby Vision en HDR10+ beelden moeiteloos weergeeft.

TV-Series 8.1/10

Dankzij het driezijdige Philips Ambilight is het beeld haarscherp, wat zorgt voor een goede reflectie en een helder contrast. De uitstekende piekhelderheid zorgt voor extra diepte in details, en geeft je het gevoel alsof je een serie kijkt in de bioscoop

Sport 7.3/10

Met een redelijke score op reflectie en responsetijd komt de 55PUS7304 nét door de test. Bij snelle sporten is er niet altijd garantie op scherp beeld.

Gaming 7.0/10

Door de korte inputlag en hoge responstijd, is deze televisie ideaal voor gamers.
Daarnaast zorgt Philips Ambilight voor de ultieme beleving door de intelligente LED’s aan de randen van de TV.

Eindoordeel

Zoek je een moderne tv die van alle gemakken voorzien is? Dan is dit ‘The One’. Een van de betere qua prijs-kwaliteit verhouding. Hoewel de beeldkwaliteit tijdens snelle sporten of spellen vloeiender mag zijn, is deze dankzij de P5 processor wel gedetailleerd en kleurrijk. Het Android tv-besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen en het Philips Ambilight maakt het af door de wand achter de tv in de kleuren van het beeld te veranderen.

7.2 Total Score

Films
6.5
Tv-series
8.1
Sport
7.3
Gaming
7.0
Voordelen
  • Goede beeldkwaliteit bij tv-series
  • Ambilight geeft meerwaarde
Nadelen
  • Global dimming
  • Minder goede beeldkwaliteit bij films
Geef je mening
Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

13 + 17 =